YNA Consulting

YNA Consulting oferă excelenţă şi calitate în serviciile pe care le oferă clienţilor săi. Cheia succesului a avut la bază şi continuă să fie bazată pe viziune, valori şi respect. 

 

Inca de la inceputul anilor 2005, YNA Consulting este prezentă pe piaţa din Romania. Cei doi membri fondatori, Gogu Motoi şi Niculina Motoi, şi-au unit experienţa acumulată în domeniul financiar-bancar şi s-au concentrat pe asistarea societăţilor de pe piaţa românească. Experienţa de peste 25 de ani în domeniu, reputaţia precum şi competenţa, i-au ajutat în dezvoltarea afacerii, ajungând în scurt timp în topul celor mai importanţi jucători pe piaţa de profil din Sud-Vestul României. 

 

De ce YNA Consulting?

 

Avem experienţa a peste 500 de proiecte gestionate de-a lungul timpului, oferindu-le clienţilor nostri servicii integrate de contabilitate, resurse umane şi consultanţă fiscală, prin intermediul societăţilor YNA Expert SRL, respectiv YNA Consulting SRL

 

În materie de insolvenţă, activitatea este desfaşurată prin intermediul societăţii YNA Consulting SPRL, societate ce a fost înfiinţată înca de la începutul anului 2006 la iniţiativa celor doi membri fondatori. În decursul celor 7 ani de practică, am gestionat un număr mai mare de 350 de proiecte. Clienţii noştri provin din domenii precum: producţie, construcţii, industria farmaceutică, alimentară, a lemnului etc.

 

Misiunea YNA Consulting este de a-şi folosi echipa de profesionişti în construirea celor mai eficiente soluţii, din punct de vedere financiar şi managerial, adaptate nevoilor specifice ale finanţatorilor, indiferent de poziţia financiară a clienţilor noştri. Scopul primordial al echipei noastre este orientat pe fluidizarea mediului de afaceri românesc. 

 

Echipa YNA Consulting

 

Gogu Motoi - Membru fondatorGogu Motoi este unul din cei doi membri fondatori ai grupului YNA Consulting fiind membru UNPIRCECCAR. Experienţa de cel puţin 28 de ani în domeniul financiar-bancar, îl recomandă ca unul dintre cei mai buni profesionişti în domeniu. Anterior înfiinţării grupului YNA Consulting, a activat ca Şef Birou Financiar la SEVERNAV Drobeta Turnu Severin, precum şi Inspector la Banca Naţională a României. Gogu are o experienţă vastă în coordanarea proiectelor din industrii precum farmaceutică, auto, retail, bancară, telecomunicaţii, industria grea, agricultură, construcţii etc.

 

Yna Motoi - Membru fondatorNiculina Motoi are o experienţă de cel putin 26 de ani în domeniul financiar-bancar, fiind membru UNPIRCECCARCCF. Succesul său în domeniul financiar contabil a fost confirmat prin numirea ei în poziţia de Şef Birou Resurse Umane în cadrul Băncii Agricole, Filiala Mehedinţi. În ultimii 9 ani a fost implicată exclusiv în proiecte complexe finalizate cu succes, succes confirmat de aprecierile primite din partea clienţilor. Niculina are de asemenea o experienţă vastă în industrii precum farmaceutică, auto, retail, bancară, telecomunicaţii, industria grea, agricultură, construcţii etc.

 

Monica Motoi - PartenerMonica Motoi completează echipa prin dinamism şi inovaţie, având o experienţă de 10 ani în domeniul serviciilor de traducere şi interpretariat, fiind traducător autorizat de Ministerul de Justiţie. Monica a luat parte totodată la diverse cursuri de formare profesională în domeniul predării, atât în România, cât şi în Franţa. Printre clienţii actuali ai Monicăi se numără diverşi directori de multinaţionale de pe piaţa românească. Monica oferă cursuri de limba franceză pentru afaceri, precum şi cursuri de limba română pentru străini. Aprecierile primite de la clienţii săi o recomandă ca un excelent profesor şi traducător. 

 

Performanţa grupului nostru este în strânsă legătură cu întreaga noastră echipă de profesionişti, YNA Consulting reunind un număr de 10 specialişti care activează în domenii precum contabilitate, resurse umane, servicii juridice, insolvenţă, marketing, consultanţă fiscală.                   

           

Evenimente si noutati
Noul Cod al Insolvenței - un nou record, in vigoare numai șapte zile
21 Nov 2013

Guvernul României a adoptat recent ordonanța de urgență privi....

Codul insolvenței este neconstituțional, a stabilit Curtea Constituțională a României
29 Oct 2013

Noul cod al insolvenței va fi anulat din momentul în care deciz....